Steun ons met een cadeaubon!


Beauty and Beyond werkt samen met Salonized

 

Steunt u Beauty and Beyond tijdens deze moeilijke tijden? Helaas hebben wij noodgedwongen onze deuren moeten sluiten in verband met het COVID-19 virus, oftewel corona-virus. Hoewel wij aanspraak hebben gedaan op de verschillende regelingen vanuit de overheid duurt het zeker nog 4 weken voor dat wij hier uitsluitsel over krijgen. In de tussentijd kunnen wij helaas niks anders doen dan wachten.

 

U kunt ons helpen door een cadeaubon te kopen. Deze kunt u zodra wij weer open zijn inwisselen tegen een behandeling. Op deze manier helpt u ons door deze moeilijke periode heen. Met behulp van de onderstaande programma kunt u een cadeaubon kopen. U krijgt de cadeaubon per mail toegestuurd en kan deze bij de volgende boeking via onze website inleveren! Bovendien zijn de cadeaubonnen onbeperkt geldig! LET OP: werkt niet als u via Treatwell wilt boeken!

 

Uiteraard zijn wij erg blij met alle lieve berichten die wij hebben binnengekregen door de dagen heen. Dit is erg hartverwarmend en laat zien hoe geweldig jullie als klanten zijn. Wij zullen zodra de situatie weer veilig is voor zowel u als ons de deuren openen en extra open gaan om onze klanten tegemoet te komen. Zoals u weet zijn wij normaliter maandag en dinsdag gesloten, maar wij zullen zelfs deze dagen beperkt open zijn om de achterstand in te halen.

 

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe in deze bijzondere situatie en hopen dat zo min mogelijk mensen te maken krijgen met dit verschrikkelijke virus. Let op elkaar en wees vooral alert! Neem geen onnodige risico's.

 

Update 31 maart 2020

Lieve klanten,

 

Allereerst willen wij de klanten die een cadeaubon hebben gekocht ontzettend bedanken! Dit is een echt een geweldig gebaar en laat alleen maar zien hoeveel vertrouwen er is vanuit jullie in ons. Het gevoel is onbeschrijfelijk maar enorm hartverwarmend. Wij zijn jullie echt heel erg dankbaar hiervoor!

 

Zoals iedereen wellicht wel heeft kunnen zien tijdens de persconferentie op 31 maart om 19:00, is er besloten de eerder geldende maatregelen te verlengen tot en met 28 april. Dit betekend dus ook voor ons dat wij noodgedwongen de deuren gesloten moeten houden tot in ieder geval deze datum.

 

Wat betekent dit voor u?

Wij willen geen enkel onnodig risico nemen en houden ons dan ook strikt aan deze maatregelen. Klanten die na 6 april ingepland stonden zullen, afhankelijk van hoe er is geboekt, van ons of Treatwell een annulering ontvangen van de behandeling. Hoe moeilijk wij het ook vinden om iedereen te moeten annuleren, is dit helaas het enige wat we kunnen doen.

 

Wilt u nog een cadeaubon kopen om ons door deze moeilijke tijd heen te helpen? Dat kan! Hoewel er nu geen gebruik van gemaakt kan worden, is de cadeaubon onbeperkt geldig en te gebruiken voor alle behandelingen die via Salonized worden aangeboden.

 

Beauty and Beyond

 

- Melissa -

Contactgevevens

Beauty and Beyond is per 1 augustus 2018 verhuisd! Ons nieuwe adres is:

 

Proostwetering 20S

3543 AE Utrecht (Leidsche Rijn)

Op ongeveer 5 minuten rij afstand van onze oude locatie! Gratis parkeerplekken voor de deur.

 

T. 06 21 53 26 55

E. info@beautyandbeyond.nl


Er kunnen aan de informatie en/of prijzen op deze website alsmede eventueel advies - per e-mail, via de vraagfunctie of op pagina’s van deze website - geen rechten worden ontleend. 

Alle afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders zijn wij genoodzaakt 100% van de behandeling in rekening te brengen.