WImpers


Wij bieden verschillende wimper behandelingen aan in de salon. Ook volgen wij de nieuwe trends rondom de wimpers zoals wimperextensions en wimperlifting. Hier hebben wij ons door de jaren heen in gespecialiseerd.

 

Wat bieden wij aan?

 • Het verven van de wimpers
 • Wimperextensions
  • One By One
  • 2D-6D Hollywood Lashes
  • Russian Volume
 • Wimperlifting

Het verven van de wimpers

Bij deze behandeling worden de wimpers zwart of donker bruin geverfd (kleur naar wens). Met deze behandeling krijgen de wimpers een donkerdere kleur waardoor ze meer zullen opvallen. Je krijgt niet meer volume of lengte met deze behandeling. Vooral geschikt bij licht gekleurde wimpers.

 

Wimperextensions
Wij zetten verschillende soorten wimperextensions. Wij hebben inmiddels 7 jaar ervaring in het plaatsen van wimperextensions en hebben ons daarom hier ook in gespecialiseerd. Wimperextensions zijn een nieuwe maar één van de snelst groeiende trends op dit moment. De wimpers zijn namelijk waterproef en blijven ongeveer 6 weken zitten. Hierdoor bespaard u veel tijd in de ochtend, omdat u geen mascara meer hoeft te gebruiken. Ook kunt u met wimperextensions meer volume en/of lente krijgen, waardoor de ogen nog meer gaan spreken. Er worden synthetische wimperextensions gebruikt met een speciale glans coating. Dit geeft een extra “zwart” effect. Hieronder vind u een beschrijving van de drie verschillende soorten wimperextenisons.

 

One by one
Met deze methode word er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. De wimpers die we hiervoor gebruiken zijn iets dikker dan de natuurlijke haartjes. Hierdoor behaal je een natuurlijke mascara look met eventueel meer lengte. (De lengte wordt aangepast naar uw wens).

 

2D-6D Hollywood Lashes
Met deze methode kunnen we een natuurlijke, maar ook een volle Hollywood effect behalen. De wimperextensions die we gebruiken zijn super dun en licht in gewicht, waardoor we meerdere wimpers op één natuurlijke wimper kunnen plaatsen. Hierdoor kunnen we meer volume creëren zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. De lengte kan ook worden aangepast naar wens.

 

Russian volume
De haartjes die we bij deze set gebruiken zijn nog dunner als de haartjes bij de 2D-6D Hollywood Lashes wimperset. Hierdoor kunnen we meer wimpers op één natuurlijke wimper plaatsen ten opzichte van de Hollywood Lashes, zonder de wimpers extra te bezwaren. Ook gebruiken we een andere plak techniek waardoor we een zacht fluffy effect creëren. Hierdoor blijven de wimpers er natuurlijk uitzien ook als  u voor meer volume kiest. Met deze techniek kunt u een natuurlijke effect maar ook extreem vol effect krijgen. De lengte kan ook worden aangepast naar wens.

 

Nazorg wimperextensions

 • U mag de wimperextensions de eerste 24 uur niet nat maken.
 • U mag geen eyeliner of mascara gebruiken op de wimperextensions.
 • U mag niet wrijven in de ogen of de wimperextensions herhaaldelijk aanraken met de vingers.
 • U mag geen olie of crème producten gebruiken op of rondom de ogen.
 • Borstel de wimperextensions 1 keer per dag met het borsteltje die u van ons heeft meegekregen,
 • Houd de wimperextensions goed schoon om problemen met de ogen te voorkomen. Gebruik hiervoor de speciale foam voor wimperextensions.
 • U mag de wimperextensions niet zelf verwijderen. Wimperextensions die door ons geplaatst zijn verwijderen wij gratis!
 • U mag niet aan de extensions trekken.

Boek hieronder direct uw wimperbehandeling

Contactgevevens

Beauty and Beyond is per 1 augustus 2018 verhuisd! Ons nieuwe adres is:

 

Proostwetering 20S

3543 AE Utrecht (Leidsche Rijn)

Op ongeveer 5 minuten rij afstand van onze oude locatie! Gratis parkeerplekken voor de deur.

 

T. 06 21 53 26 55

E. info@beautyandbeyond.nl


Er kunnen aan de informatie en/of prijzen op deze website alsmede eventueel advies - per e-mail, via de vraagfunctie of op pagina’s van deze website - geen rechten worden ontleend. 

Alle afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders zijn wij genoodzaakt 100% van de behandeling in rekening te brengen.