Wenkbrauwen


Wenkbrauwen zijn heel belangrijk voor de gezichtsuitdrukking. De wenkbrauwen bepalen hoe u er uit ziet. Helaas zijn we niet allemaal gelukkig met onze wenkbrauwen. Hier kunnen we tegenwoordig gelukkig wel genoeg aan veranderen. Met een beetje hulp van ons kunnen we hele mooie wenkbrauwen creëren . Om de wenkbrauwen zo mooi te krijgen hebben wij verschillende behandelingen voor u waardoor we het beste resultaat kunnen behalen zoals:

Epileren van de wenkbrauwen

Bij deze behandeling kijken we naar de gezichtsvorm en de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen. Aan de hand hiervan en aan de hand van uw wensen, brengen wij de wenkbrauwen in vorm. Dit doen we met hars (indien gewenst) of met een pincet.

 

Verven van de wenkbrauwen
Hierbij maken wij gebruik van een speciale wenkbrauw verf die ook geschikt is voor de grijze wenkbrauw haren. We bepalen in overleg met u de kleur die we kiezen voor de wenkbrauwen. De verf blijft 3 tot 4 weken zitten.

 

Epileren en verven van de wenkbrauwen
We verven altijd eerst de wenkbrauwen voordat we de wenkbrauwen in model brengen. We gebruiken hierbij een verf die speciaal is ontwikkeld voor de wenkbrauwen. Dit blijft 3 tot 4 weken zitten. Als de wenkbrauwen zijn geverfd in de gewenste kleur, brengen we de wenkbrauwen in vorm. De vorm bepalen we altijd in overleg met de klant.

 

Henna Brows

Bij deze behandeling gebruiken we een speciale wenkbrauw verf die ook de huid mee verft. Hierdoor lijken uw wenkbrauwen iets voller en strakker van vorm. De kleur op de huid blijft ongeveer 1 tot 2 weken zitten. De verf blijft ongeveer 6 weken op de haartjes zitten en is ook zeer geschikt voor grijze wenkbrauw haren.

 

Henna Brows & Shaping
Voordat we de wenkbrauwen kleuren of in vorm brengen, tekenen we eerst de wenkbrauwen in de toekomstige vorm. De vorm bepalen we samen met u, maar we kijken hierbij ook naar de gezichtsvorm. Als de wenkbrauwen naar wens zijn getekend zetten verven we de wenkbrauwen met onze speciale verf. Deze verf verft ook uw huid waardoor de wenkbrauwen voller en strakker zullen lijken. Als de wenkbrauwen zijn geverfd zullen we ze daarna in de juiste vorm brengen met verschillende technieken.

  

Wenkbrauw reshape
Bij deze behandeling, behandelen we alleen wenkbrauwen met een probleem. Bijvoorbeeld wenkbrauwen die verkeerd zijn geëpileerd of wenkbrauwen die niet meer goed in vorm groeien. Bij deze behandeling is het belangrijk dat u de wenkbrauwen goed laat groeien en niet meer zelf epileerd. Samen met u zullen we proberen de vorm weer helemaal terug te krijgen in de wenkbrauwen. Wij adviseren hierbij ook de wenkbrauwen te verven. Na de behandeling geven wij u een thuis advies mee die u goed dient na te volgen.


Boek hieronder direct uw wenkbrauwbehandeling

Contactgevevens

Beauty and Beyond is per 1 augustus 2018 verhuisd! Ons nieuwe adres is:

 

Proostwetering 20S

3543 AE Utrecht (Leidsche Rijn)

Op ongeveer 5 minuten rij afstand van onze oude locatie! Gratis parkeerplekken voor de deur.

 

T. 06 21 53 26 55

E. info@beautyandbeyond.nl


Er kunnen aan de informatie en/of prijzen op deze website alsmede eventueel advies - per e-mail, via de vraagfunctie of op pagina’s van deze website - geen rechten worden ontleend. 

Alle afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders zijn wij genoodzaakt 100% van de behandeling in rekening te brengen.