PERMANENTE MAKE-UP Utrecht


Microblading SPMU Utrecht

Microblading is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up. Dit is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van de hairstrokes. Bij deze techniek worden er haartjes getatoeëerd in de wenkbrauwen die niet te onderscheiden zijn van de natuurlijke wenkbrauw haartjes. Dit is geen permanente make-up, maar semi permanente make-up. Dit betekend dat het niet voor altijd blijft zitten dus tijdelijk is. Deze techniek blijft 1 tot 2 jaar zitten en kan daarna worden bijgewerkt. Wij gebruiken speciale pigmenten die niet groen, oranje, roze, rood, paars of blauw zullen verkleuren in verloop van tijd.

 

Ombre Brows Utrecht

Dit is de nieuwste hype op het gebied van de wenkbrauwen. Dit is een semi permanente make-up techniek die een mooie poeder effect geeft in de wenkbrauwen. Met deze techniek lijkt het alsof u de wenkbrauwen heeft getekend met een poeder. Bij deze techniek zorgen we ervoor dat de wenkbrauwen in “ombre” overloopt. Dat betekend dat de voorkant van de wenkbrauw een mooi zachte schaduw heeft die uitloopt naar een wat donkerdere strakke achterkant. Dit resultaat blijft 1 tot 2 jaar zitten en kan bijgewerkt worden na verloop van tijd.

 

Microblading gecombineerd met Ombre Brows Utrecht

Bij deze behandeling combineren we de "haartjes" techniek en de "poeder" techniek  met elkaar. Dat betekend dat u vollere wenkbrauwen zult krijgen met de getatoeëerde haartjes gecombineerd met het mooie ombre en strakke poeder effect. Bij deze techniek zullen uw wenkbrauwen altijd “ON FLEEK” zijn!

 

Permanente make-up machinaal Utrecht

Bij Beauty and Beyond bieden wij ook permanente make-up behandelingen aan met een machine. Ook wel bekend als PMU. Naast de wenkbrauwen, kunnen wij ook eyeliners aan zowel de boven als de onderkant en zelfs uw lippen behandelen!

 

Uw wenbrauwen kunnen net als bij de manuele techniek met de ombre brow techniek getatoeëerd worden. 

 

Voor uw eyeliner zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kunt u aan de bovenkant kiezen voor een brede of smalle eyeliner en dit combineren met een lijntje aan de onderkant van uw ogen. 

 

Tot slot, de lippen. Ook hier zijn weer een aantal mogelijkheden. Om te beginnen is het mogelijk een lipliner te tatoeëren. Dit is een dun randje op de rand van uw lippen. Heeft u liever een lipstick effect? Dan kunt u kiezen voor de full lips behandeling. Hierbij worden uw volledige lippen getatoeëerd. Wilt u een wat subtielere look? Dan kiest u voor de ombre lips. Wij zullen de rand van uw lippen donkerder aanzetten en naar een lichtere kleur toewerken. Zo onstaat er een mooie overloop van licht naar donkerder. 


Boek hieronder direct uw permanente make-up behandeling!

Contactgevevens

Beauty and Beyond is per 1 augustus 2018 verhuisd! Ons nieuwe adres is:

 

Proostwetering 20S

3543 AE Utrecht (Leidsche Rijn)

Op ongeveer 5 minuten rij afstand van onze oude locatie! Gratis parkeerplekken voor de deur.

 

T. 06 21 53 26 55

E. info@beautyandbeyond.nl


Er kunnen aan de informatie en/of prijzen op deze website alsmede eventueel advies - per e-mail, via de vraagfunctie of op pagina’s van deze website - geen rechten worden ontleend. 

Alle afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders zijn wij genoodzaakt 100% van de behandeling in rekening te brengen.