lichaam

Massage & Harsen


Wij bieden verschillende lichaamsbehandelingen aan. Hierbij kunt u denken aan massages of ontharing door middel van harsen/waxen. Wilt u eens lekker ontspannen of heeft u last van uw spieren? Kom dan gerust langs voor een massage. Bespreek dan vooral uw klachten en/of wensen met één van onze specialisten, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

  

Wij harsen met een speciale hars uit Amerika die ervoor zorgt dat we al vanaf 1 millimeter haarlengte kunnen harsen. Hierdoor hoeft u niet meer zo lang de haren te sparen.

 

Wilt u een extra glad resultaat? Scrub dan de gebieden die u wilt laten harsen goed! Is het de eerste keer dat u gaat harsen? Neem dan contact met ons op voor een goed advies.


Boek hieronder direct uw lichaamsbehandeling!

Contactgevevens

Beauty and Beyond is per 1 augustus 2018 verhuisd! Ons nieuwe adres is:

 

Proostwetering 20S

3543 AE Utrecht (Leidsche Rijn)

Op ongeveer 5 minuten rij afstand van onze oude locatie! Gratis parkeerplekken voor de deur.

 

T. 06 21 53 26 55

E. info@beautyandbeyond.nl


Er kunnen aan de informatie en/of prijzen op deze website alsmede eventueel advies - per e-mail, via de vraagfunctie of op pagina’s van deze website - geen rechten worden ontleend. 

Alle afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders zijn wij genoodzaakt 100% van de behandeling in rekening te brengen.